Vragen over kinderen grootbrengen?

Stel ze in het huis van het Kind

In een Huis van het Kind kunnen ouders en kinderen terecht voor alles rond opvoeden en opgroeien. Het is een samenwerking tussen organisaties die je helpen met kinderopvang, gezondheidszorg, vrijetijdsaanbod, opvoedingsondersteuning, workshops en veel meer. 

Vragen over SPORT in je wijk?

Stel ze aan Buurtsport Deurne Noord!

Sporten en bewegen is goed voor je gezondheid en sociale contacten, maar het is ook gewoon heel leuk. Daarom probeert Buurtsport het voor iedereen mogelijk te maken om te sporten en/of bewegen in de eigen wijk.

pasted-file-6_med_hr

Academie Deurne

Muziek - Woord - Beeld

Muziek

Hou je van zingen? Wil je graag een muziekinstrument bespelen? Wil je samen met anderen muziek maken? Kom dan eens een kijkje nemen in ons aanbod per leeftijd.

Woord

Je houdt van toneel spelen, voordrachten geven, in het openbaar spreken of gedichten schrijven? Dan is onze woordopleiding beslist iets voor jou!

Beeld

Hou je van vorm, kleur, ruimte en compositie? Van tekenen, schilderen, boetseren? Wij hebben beeldatelier voor kinderen, jongeren en volwassenen. Neem zeker een kijkje!

Fietsbieb

Kinderfietsen te duur?

De Fietsbieb is een project van beweging.net. De Fietsbieb draait vooral op de inzet van vrijwilligers, actief in de lokale uitleenpunten.
Net zoals bij elk deelsysteem steunt de Fietsbieb op onderling respect, vertrouwen en solidariteit.

Bij de Fietsbieb kan je kinderfietsen goedkoop lenen. We hebben een aanbod voor kinderen tot 12 jaar.

Met een abonnement van € 20 en een waarborg van € 20 mag je één jaar lang een kinderfiets gebruiken.

Zwemschool SST

Zwemlessen in Merksem & Ekeren

Zwemschool SST geeft iedere zondagmiddag zwemlessen in het zwembad van Merksem en Ekeren. Deze lessen worden steeds gegeven door gemotiveerde en spontane trainers.

Een zwemles kost €13 per uur.